Coaste de grătar în stil competiție
Rețeta coaste de grătar în stil concurs este gata în aproximativ 6 ore și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 1297 calorii, 91G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru $7.98 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, zahăr brun, St. Louis-coaste de porc tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coapse De Pui La Grătar În Stil Competiție, Concurență Grătar Umăr De Porc, și Grătar: Coaste În Stil Kansas City pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți membrana din spatele fiecărui suport și tăiați coastele excesului de grăsime.
Periați partea de carne a fiecărui raft cu muștar galben, apoi frecați generos cu grătar pe ambele părți.
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de lemn fumat atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați coastele în fumător sau grătar, cu carnea în sus. Fumați până când coastele se întunecă până la un mahon adânc, aproximativ 3 ore, aburind cu suc de mere într-o sticlă de squirt la fiecare oră.
Înfășurați fiecare raft, cu carnea în sus, în folie de aluminiu foarte mare, lăsând o deschidere la un capăt al foliei.
Se toarnă 1/2 cană de suc de mere în fiecare pachet de folie prin deschidere, sigilare și se pune din nou pe fumător sau grătar timp de 1 oră.
Scoateți coastele din folie și puneți coastele înapoi în fumător și continuați să gătiți până când coastele au o ușoară îndoire atunci când sunt ridicate de la un capăt, încă 1 până la 2 ore, stropind cu suc de mere în fiecare oră.
Scoateți coastele de la fumător sau grătar, înfășurați în folie și puneți-le într-un răcitor gol pentru a vă încălzi în timp ce pregătiți grătarul.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Scoateți rafturile din folie și periați cu sos de grătar.
Așezați coastele cu fața în jos peste foc fierbinte și gătiți până când sosul se caramelizează, 2 până la 5 minute.
Scoateți rafturile de pe grătar.
Pentru coaste extra dulci și strălucitoare: rupeți încă două foi mari de folie de aluminiu mai lungi decât fiecare raft. Într-un dreptunghi de dimensiunea aproximativă a fiecărui raft de coaste, întindeți 1/4 cană de sirop de agave și presărați zahăr brun de ceașcă deasupra agavei pe fiecare bucată de folie.
Așezați coastele, carnea în jos, deasupra agavei și zahărului și înfășurați folia închisă în jurul coastelor.
Puneți coastele înapoi pe fumător timp de 15 minute.
Scoateți coastele din fumător și folie, apoi feliați și serviți.