Coaste Cu Sos De Grătar Din Kansas City
Coaste reteta cu sos de gratar Kansas City ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 7 ore. Acest curs principal are 1798 calorii, 104G de proteine, și 134g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 5.45 pe portie. Dacă aveți melasă, ienibahar măcinat, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 576 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Grătar: Coaste În Stil Kansas City, Sos De Grătar Din Kansas City, și Sos De Grătar Din Kansas City pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, pudra de chili, cayenne, ienibahar, 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper negru într-un bol.
Bateți ketchup-ul, 1 cană de apă, oțetul, muștarul, melasa, zahărul brun și sosul Worcestershire într-un bol separat.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de usturoi și gătiți, amestecând, până când uleiul devine roșu de cărămidă, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de ketchup și aduceți la foc mic; gatiti, amestecand ocazional, 30 de minute.
Faceți coastele: înmuiați 1 cană cu vârf hickory, mesquite sau așchii de lemn de mere în apă, cel puțin 30 de minute. Pregătiți un grătar pentru gătit indirect la foc mediu-mic (aproximativ 250 de grade F): pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pe un grătar cu gaz, porniți doar o parte a arzătoarelor. Acoperiți grătarul de pe partea mai rece a grătarului cu folie de aluminiu. Închideți capacul grătarului. Poziționați coastele pe o placă de tăiere, cu partea de carne în jos. Alunecați un cuțit mic între os și membrană, apoi trageți ușor membrana.
Presărați rafturile cu 1 linguriță fiecare sare și piper negru pe ambele părți.
Scurgeți așchii de lemn. Pentru un grătar de cărbune, împrăștiați chipsurile direct peste cărbunii fierbinți; pentru un grătar cu gaz, puneți chipsurile într-o cutie de fumător și poziționați-le la foc direct.
Puneți coastele cu carne în sus pe folie pe partea mai rece a grătarului. Închideți capacul grătarului; aduceți temperatura înapoi și gătiți coastele, netulburate, 3 ore. (Pentru un grătar de cărbune, reglați orificiile de aerisire sau adăugați mai mulți cărbuni încinși, după cum este necesar, pentru a menține căldura consistentă.)
Scoateți coastele și închideți capacul. Înfășurați fiecare raft strâns în folie, apoi reveniți la partea mai rece a grătarului, cu partea de carne în jos; închideți capacul și grătați încă 2 ore.
Scoateți coastele și desfaceți cu atenție. Reveniți la partea mai rece a grătarului, cu carnea în sus; gătiți, ungând generos cu sosul la jumătatea drumului, până când carnea este fragedă, încă aproximativ 1 oră.
Scoateți rafturile și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de feliere.
Se servește cu sosul rămas. Fotografie realizată de Con Poulos