Coaste Cu Sos De Grătar Din Kansas City

Coaste Cu Sos De Grătar Din Kansas City
Coaste reteta cu sos de gratar Kansas City ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 7 ore. Acest curs principal are 1798 calorii, 104G de proteine, și 134g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 5.45 pe portie. Dacă aveți melasă, ienibahar măcinat, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 576 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Grătar: Coaste În Stil Kansas City, Sos De Grătar Din Kansas City, și Sos De Grătar Din Kansas City pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, pudra de chili, cayenne, ienibahar, 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper negru într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți ketchup-ul, 1 cană de apă, oțetul, muștarul, melasa, zahărul brun și sosul Worcestershire într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați amestecul de usturoi și gătiți, amestecând, până când uleiul devine roșu de cărămidă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
5
Adăugați amestecul de ketchup și aduceți la foc mic; gatiti, amestecand ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Faceți coastele: înmuiați 1 cană cu vârf hickory, mesquite sau așchii de lemn de mere în apă, cel puțin 30 de minute. Pregătiți un grătar pentru gătit indirect la foc mediu-mic (aproximativ 250 de grade F): pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pe un grătar cu gaz, porniți doar o parte a arzătoarelor. Acoperiți grătarul de pe partea mai rece a grătarului cu folie de aluminiu. Închideți capacul grătarului. Poziționați coastele pe o placă de tăiere, cu partea de carne în jos. Alunecați un cuțit mic între os și membrană, apoi trageți ușor membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Presărați rafturile cu 1 linguriță fiecare sare și piper negru pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Scurgeți așchii de lemn. Pentru un grătar de cărbune, împrăștiați chipsurile direct peste cărbunii fierbinți; pentru un grătar cu gaz, puneți chipsurile într-o cutie de fumător și poziționați-le la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Puneți coastele cu carne în sus pe folie pe partea mai rece a grătarului. Închideți capacul grătarului; aduceți temperatura înapoi și gătiți coastele, netulburate, 3 ore. (Pentru un grătar de cărbune, reglați orificiile de aerisire sau adăugați mai mulți cărbuni încinși, după cum este necesar, pentru a menține căldura consistentă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți coastele și închideți capacul. Înfășurați fiecare raft strâns în folie, apoi reveniți la partea mai rece a grătarului, cu partea de carne în jos; închideți capacul și grătați încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Scoateți coastele și desfaceți cu atenție. Reveniți la partea mai rece a grătarului, cu carnea în sus; gătiți, ungând generos cu sosul la jumătatea drumului, până când carnea este fragedă, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Scoateți rafturile și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de feliere.
13
Se servește cu sosul rămas. Fotografie realizată de Con Poulos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții6
Scor De Sănătate46
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista