Coaste chinezești
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, coastele chinezești ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 2,89 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57 g de proteine , 94 g de grăsimi și un total de 1400 de calorii . 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat chinezesc. Un amestec de oțet, sos de soia, coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Încercați coaste de porc chinezești la grătar , salată chinezească de pui cu sos chipotle și salată chinezească de pui cu sos cremos de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coastele între oase în bucăți unice; loc într-un 8-in. vas pătrat de copt. Aduceți zahărul, oțetul, sosul de soia și sucul de mere la fiert; se toarnă peste coaste. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră.
Încălzește cel puțin 1 inch de ulei într-o tigaie electrică sau o friteuză la 350°.
Scurgeți și uscați coastele cu un prosop de hârtie. Se prăjește, întorcându-se des, timp de 7-8 minute sau până când carnea este fragedă și nu mai este roz când este tăiată cu un cuțit și se strânge puțin de os.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.