Coaste Balsamice Lipicioase

Coaste Balsamice Lipicioase
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coastele balsamice lipicioase ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 945 calorii. Este adus la tine de Epicurious. 219 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coaste de porc pentru copii, apă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Coaste Balsamice Lipicioase, Coaste Câștigătoare Ward (Coaste Lipicioase), și Coastele lipicioase ale lui Mo.

Instrucțiuni

1
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1 linguriță de sare. Se amestecă împreună cu rozmarin, zahăr brun, oțet, cayenne, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Frecați uniform pe toate coastele și transferați-le în tigăile de prăjit. Marinat, răcit, 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se toarnă 1/2 cană de apă în fiecare tigaie și se acoperă bine tigăile cu folie. Coaste prăjite, poziția de comutare a tigăilor la jumătatea drumului, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Scoateți tigăile din cuptor și transferați coastele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Adăugați 1 cană de apă fierbinte în fiecare tigaie și răzuiți bucățile maro. Îndepărtați și aruncați grăsimea, apoi transferați lichidul într-o tigaie de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați oțet și zahăr brun și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte( căldură medie pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Periați o parte din glazură pe ambele părți ale rafturilor de coaste. Grătar, întorcându-se ocazional, până când coastele sunt fierbinți și apar urme de grătar, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Periați coastele cu mai multă glazură și serviți glazura rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel '07 orh8teau de Chamirey
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
3
Mercurey Rouge ' 07
1
* Dacă puteți obține doar coaste mai mari (4 rafturi), veți avea nevoie de mai multă glazură; folosiți 12 căței de usturoi mari, 3 linguri de rozmarin tocat mărunt, 3 linguri de zahăr brun închis, 3 linguri de oțet balsamic, 1 1/2 lingurițe de cayenne, 1 1/2 linguri de sare și 1 1/2 lingurițe de piper.* Coastele pot fi prăjite și glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită separat (acoperită odată rece). Aduceți la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute, înainte de geam și grătar.* Coaste poate fi fript 3-4 cm de căldură (în loc de gratar) aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista