Pecan coarne este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, zahăr, extract de vanillan și făină. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coarne De Migdale, Coarne Cremă De Dovleac, și Coarne De Bezea Elvețiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3
Combinați oul, gălbenușul și vanilia; se adaugă la amestecul de făină. Formați aluatul într-o bilă. Se răcește timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare Naturală
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Între timp, pentru umplere, combinați 1-1/4 căni de nuci pecan, 1/4 cană de zahăr, coajă și lapte; pus deoparte. Împărțiți aluatul în patru porții; formați fiecare în 12 bile. Aplatizați fiecare minge într-un 2-1 / 2-in. cerc; acoperiți fiecare cu o linguriță de umplutură. Îndoiți aluatul peste umplutură; sigilați marginile. Curba se termină pentru a forma crescenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună Frigorifice
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5
Așezați pe foi de copt unsuroase.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Combinați pecanele rămase și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
7
Periați albușul de ou peste blaturi; se presară cu amestec de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Violete
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
8
Se coace la 350 de minute pentru 17-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
9
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Graham Beck Bliss Nectar. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir