Coapsele de pui mediteraneene la grătar ale lui Mark Bittman
Coapsele de pui mediteraneene la grătar ale lui Mark Bittman sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 776 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, piper, coapse de pui cu piele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotletele de pui ale lui Mark Bittman cu sos rapid de tigaie, Mark Bittman Porumb, și Brownies-urile lui Mark Bittman pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ierburile tocate, sarea și piperul.
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a transforma amestecul într-o pastă liberă, aproximativ 2 linguri. Separați cu grijă pielea fiecărei coapse de carne, având grijă să nu o rupeți complet și alunecați 1 frunză de dafin sub fiecare. Apoi, puneți lingura în pasta de plante, având grijă să evitați să obțineți prea mult pe exteriorul pielii. Condimentează exteriorul puiului cu sare și piper.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați pielea de pui cu fața în sus pe partea mai rece a grătarului și gătiți până când grăsimea a început să se redea, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul și gătiți timp de 20 de minute mai mult.
Mutați puiul (încă cu pielea în jos) în partea fierbinte a grătarului și gătiți până când pielea este crocantă și carnea este gătită.
Serviți puiul imediat cu pene de lămâie.