Coapse de pui crocante și fragede

Coapsele de pui coapte crocante și fragede ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 317 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de coapse de pui, sare de usturoi, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crispy coapse de pui la cuptor cu cartofi franțuzești, Pulpe de pui cu tarhon fraged cu praz cu unt, și Coapse De Pui Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit.
Aranjați coapsele de pui pe foaia de copt pregătită.
Combinați sarea de usturoi, sarea de ceapă, oregano, cimbru, boia și piperul împreună într-un recipient mic cu capac. Închideți capacul și agitați recipientul până când condimentele sunt bine amestecate.
Presărați amestecul de condimente din belșug peste coapsele de pui.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când pielea este crocantă, coapsele nu mai sunt roz la os, iar sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).