Coapse de pui crocante și fragede

Coapse de pui crocante și fragede
Coapsele de pui coapte crocante și fragede ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 317 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de coapse de pui, sare de usturoi, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crispy coapse de pui la cuptor cu cartofi franțuzești, Pulpe de pui cu tarhon fraged cu praz cu unt, și Coapse De Pui Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Aranjați coapsele de pui pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Combinați sarea de usturoi, sarea de ceapă, oregano, cimbru, boia și piperul împreună într-un recipient mic cu capac. Închideți capacul și agitați recipientul până când condimentele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De CeapăSare De Ceapă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
CondimenteCondimente
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CimbruCimbru
4
Presărați amestecul de condimente din belșug peste coapsele de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
5
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când pielea este crocantă, coapsele nu mai sunt roz la os, iar sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista