Coapse Crocante De Pui Și Salată Caldă De Pâine
Coapsele de pui crocante și salata de pâine caldă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 2355 calorii, 121G de proteine, și 149g de grăsime fiecare. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, sare și piper kosher, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Salată caldă de pâine cu aluat cu pui, Pulpe De Pui Crocante, și Pulpe De Pui Fierte Crocante.
Instrucțiuni
Pentru pui, Preîncălziți cuptorul la 246°. bateți puiul complet uscat și condimentați generos cu sare și pepper.In o tigaie mare din fontă sau grea, încălziți uleiul la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați puiul în tigaie, cu pielea în jos și gătiți timp de 2 minute. Reduceți căldura la mediu-mare și continuați să gătiți puiul până când grăsimea este redată și pielea este crocantă și maro aurie, aproximativ 12 minute.Mutați tigaia în cuptor și gătiți puiul, încă cu pielea în jos, timp de 13 minute. Întoarceți puiul și continuați să gătiți încă 5 minute, până când puiul este gătit.
Scoateți puiul din cuptor într-un castron separat și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute, rezervând orice sucuri rămase pentru a le adăuga la salata de pâine. Lăsați cuptorul pornit la 246°.în timp ce puiul se odihnește, începeți să pregătiți salata de pâine. Într-un castron mare, aruncați bucățile de pâine cu unt topit până când sunt acoperite uniform.
Întindeți pâinea pe o foaie de copt și coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 8 minute. (Pâinea poate fi, de asemenea, prăjită înainte de timp și reîncălzită timp de 5 minute într-un cuptor cald chiar înainte de servire.) În același castron mare folosit pentru pâine, bateți oțetul de vin roșu, uleiul de măsline și sarea și piperul după gust. Întoarceți pâinea caldă și prăjită în castron și aruncați cu vinaigreta până când se combină complet.Setați tigaia folosită pentru a prăji puiul (cu picăturile de tigaie și grăsimea gustoasă de pui!) la foc mic. Amestecați încă câteva linguri de oțet de vin roșu, dacă doriți, asigurându-vă că răzuiți orice bucăți aurii de pe fundul tigaiei.
Transferați picăturile calde într-un recipient care poate fi turnat.
Adăugați câteva linguri de picături calde de tigaie, nuci de pin și rucola în vasul cu bucățile de pâine și aruncați ușor pentru a combina. Condimentați cu sare și piper, adăugați mai multe picături de tigaie, dacă doriți, și reglați orice aromă după gust. (Folosesc toate picăturile de tigaie pentru că îmi place salata mea de pâine mestecată și bogată și adaug și un pic mai mult oțet, pentru că îmi place mult tang.) Aranjați salata de pâine pe un platou mare de servire. Cuibărește coapsele de pui, fie lăsate întregi, fie mărunțite, deasupra și servește imediat.