Coajă De Tartă De Patiserie

Coajă De Tartă De Patiserie
Coaja de tartă de patiserie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri de cremă (coajă pufoasă de patiserie Choux), Coajă De Tartă Cu Migdale, și Tartă de patiserie cu smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până când sunt amestecate.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și pulsați de 8 până la 10 ori sau până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați apă și pulsați de 8 până la 10 ori sau până când amestecul se menține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați-vă într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Așezați pe folie de plastic; aplatizați ușor și înfășurați bine. La frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Rulați produse de patiserie la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată. Se potrivesc într - o canelată 10 1/2-x 3-inch adâncime rotund tarta tigaie; tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 30 de minute. Înghețați 30 de minute suplimentare. Linie de patiserie cu folie de aluminiu; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Coaceți la 375 timp de 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Îndepărtați greutățile și folia; coaceți încă 8 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista