Coajă De Tartă De Patiserie
Coaja de tartă de patiserie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri de cremă (coajă pufoasă de patiserie Choux), Coajă De Tartă Cu Migdale, și Tartă de patiserie cu smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până când sunt amestecate.
Adăugați unt și pulsați de 8 până la 10 ori sau până când amestecul este sfărâmicios.
Adăugați apă și pulsați de 8 până la 10 ori sau până când amestecul se menține împreună.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați-vă într-o bilă.
Așezați pe folie de plastic; aplatizați ușor și înfășurați bine. La frigider cel puțin 30 de minute.
Rulați produse de patiserie la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată. Se potrivesc într - o canelată 10 1/2-x 3-inch adâncime rotund tarta tigaie; tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 30 de minute. Înghețați 30 de minute suplimentare. Linie de patiserie cu folie de aluminiu; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 375 timp de 17 minute.
Îndepărtați greutățile și folia; coaceți încă 8 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.