Coaja de ciocolată-Popcorn ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de migdale, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați 3 Ingrediente Coajă De Floricele De Ciocolată, Ciocolata Neagra Arahide & Popcorn Bomboane Coaja, și Popcorn din scoarță de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt unsă, cu margini; coaceți până devin aurii și parfumate, 5 până la 7 minute, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Se transferă într-un castron pentru a se răci. Reduceți temperatura cuptorului la 121°; ștergeți foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
4
Întindeți floricele și migdalele într-un singur strat pe foaia de copt. Într-o tigaie la foc mediu, combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb și sarea. Aduceți la fierbere; lăsați să fiarbă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Migdale
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă bicarbonatul de sodiu și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
6
Se toarnă amestecul de zahăr brun peste amestecul de floricele și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
7
Coaceți timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească, apoi zdrobiți ușor.
9
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
10
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă clocotită. (Nu lăsați apa să fiarbă și nu lăsați fundul vasului să atingă apa.) Când ciocolata este topită, turnați-o pe foaia de copt; se întinde uniform. Se acoperă cu amestec de floricele, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Tigaie
11
Se presară cu sare de mare, dacă se dorește. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 3 ore. Rupeți scoarța în bucăți și păstrați-o într-un recipient etanș între foi de hârtie cerată.