Coaja De Ciocolată-Popcorn

Coaja De Ciocolată-Popcorn
Coaja de ciocolată-Popcorn ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de migdale, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați 3 Ingrediente Coajă De Floricele De Ciocolată, Ciocolata Neagra Arahide & Popcorn Bomboane Coaja, și Popcorn din scoarță de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt unsă, cu margini; coaceți până devin aurii și parfumate, 5 până la 7 minute, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Se transferă într-un castron pentru a se răci. Reduceți temperatura cuptorului la 121°; ștergeți foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
4
Întindeți floricele și migdalele într-un singur strat pe foaia de copt. Într-o tigaie la foc mediu, combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb și sarea. Aduceți la fierbere; lăsați să fiarbă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
MigdaleMigdale
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă bicarbonatul de sodiu și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
6
Se toarnă amestecul de zahăr brun peste amestecul de floricele și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
7
Coaceți timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească, apoi zdrobiți ușor.
9
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă clocotită. (Nu lăsați apa să fiarbă și nu lăsați fundul vasului să atingă apa.) Când ciocolata este topită, turnați-o pe foaia de copt; se întinde uniform. Se acoperă cu amestec de floricele, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
TigaieTigaie
11
Se presară cu sare de mare, dacă se dorește. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 3 ore. Rupeți scoarța în bucăți și păstrați-o într-un recipient etanș între foi de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
ScoarțăScoarță
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista