Coadă de homar la grătar cu gust de Confetti
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 113 calorii. Dacă $ 4.52 pe portie se încadrează în bugetul dvs., coada de homar la grătar cu gust de Confetti ar putea fi un super fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Coadă de homar la grătar cu sos smucit și orez cu nucă de cocos, Coada De Homar Portocaliu, și Gratar Rib-ochi cu Fra Diavolo homar savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 5 ingrediente; se presară cu piper negru, sare și zahăr.
Stropiți oțet și ulei peste amestecul de ardei gras și aruncați.
Combinați untul, cimbrul și usturoiul, amestecând până se omogenizează bine. Aranjați cozile de homar, cu spatele în sus, pe o tăietură. Tăiați cu grijă cojile pe lungime, tăind, dar nu prin mijlocul cărnii. Jumătăți deschise. Aranjați cozile, tăiați părțile în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar 2 minute. Întoarceți cozile; împărțiți uniform amestecul de unt între cozile de homar, răspândindu-se uniform pe carne. Grill 2 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Aranjați 1 cană de năsturel pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 coadă de homar și aproximativ 2 linguri de gust.