Coada de bou jamaicană cu fasole este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coadă de bou de vită, usturoi, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 98 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole), Fasolea lui Mehmet, și Fasole Cu Pangrattato.