Coaceți cartea: cookie-uri de mănăstire

Coaceți cartea: cookie-uri de mănăstire
Coaceți cartea: cookie-urile mănăstirii sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 36. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, migdale, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Coaceți cartea: Scribble Cookies, Coaceți cartea: fursecuri cu anason, și Coaceți cartea: fursecuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. 
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați migdalele pe o foaie de copt și prăjiți până devin aurii în centru, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Așezați un covor antiaderent pe o foaie de copt sau ungeți ușor tigaia. 
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați 1 cană de zahăr și apa într-o cratiță mică, ștergând marginile cu o perie umedă sau cu mâinile ude, astfel încât să nu se formeze cristale și gătiți până capătă o culoare aurie caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați migdalele și amestecați rapid cu o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se toarnă pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se lasă să se răcească, apoi se macină într-un robot de bucătărie până când consistența seamănă cu mici roci de zahăr, dar nu cu pulbere. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Cremați untul într-un mixer până devine palid și pufos, apoi adăugați gălbenușurile de ou, pe rând. Într-un castron mic, combinați sarea și făina și adăugați treptat în aluat, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Adăugați migdalele caramelizate măcinate până când sunt combinate. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
11
Puneți aproximativ o pătrime din amestec între două bucăți de hârtie pergament (dimensiunea foii de copt) și rulați la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Păstrând amestecul rulat între foile de pergament, transferați pe foaia de copt apoi puneți-l la congelator timp de 10 minute; repetați procesul cu restul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Scoateți foile de copt din congelator, pe rând, începând cu cea care a fost cel mai mult în congelator. Îndepărtați cu grijă una dintre bucățile de pergament pentru a expune aluatul pentru biscuiți, apoi puneți-l ușor înapoi, răsturnați aluatul pentru biscuiți și îndepărtați cealaltă foaie. (Acest pas face cookie-urile mai ușor de manevrat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și BomboaneColorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și Bomboane
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
14
Tăiați cercuri de aluat de 21/2 inch (sau orice formă doriți) și așezați-le pe foaia de copt. Repetați procesul cu restul de aluat și adunați resturile pentru a se rostogoli din nou. Resturile pot fi reluate de până la trei ori. Dacă aluatul începe să se simtă lipicios, puneți-l la frigider sau înghețați-l scurt. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
15
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
16
Bateți albușurile ușor și periați vârfurile fursecurilor. Decorați cu migdale feliate sau tăiate și un pic de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
17
Coaceți până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
18
Se lasă să se răcească 5 minute în tigaie, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista