Coaceți cartea: cookie-urile mănăstirii sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 36. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, migdale, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Coaceți cartea: Scribble Cookies, Coaceți cartea: fursecuri cu anason, și Coaceți cartea: fursecuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați migdalele pe o foaie de copt și prăjiți până devin aurii în centru, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați un covor antiaderent pe o foaie de copt sau ungeți ușor tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Combinați 1 cană de zahăr și apa într-o cratiță mică, ștergând marginile cu o perie umedă sau cu mâinile ude, astfel încât să nu se formeze cristale și gătiți până capătă o culoare aurie caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați migdalele și amestecați rapid cu o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se toarnă pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Se lasă să se răcească, apoi se macină într-un robot de bucătărie până când consistența seamănă cu mici roci de zahăr, dar nu cu pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Cremați untul într-un mixer până devine palid și pufos, apoi adăugați gălbenușurile de ou, pe rând. Într-un castron mic, combinați sarea și făina și adăugați treptat în aluat, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați migdalele caramelizate măcinate până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
11
Puneți aproximativ o pătrime din amestec între două bucăți de hârtie pergament (dimensiunea foii de copt) și rulați la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Păstrând amestecul rulat între foile de pergament, transferați pe foaia de copt apoi puneți-l la congelator timp de 10 minute; repetați procesul cu restul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
12
Scoateți foile de copt din congelator, pe rând, începând cu cea care a fost cel mai mult în congelator. Îndepărtați cu grijă una dintre bucățile de pergament pentru a expune aluatul pentru biscuiți, apoi puneți-l ușor înapoi, răsturnați aluatul pentru biscuiți și îndepărtați cealaltă foaie. (Acest pas face cookie-urile mai ușor de manevrat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Bețișoare Suplimentare De Covrigei și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
14
Tăiați cercuri de aluat de 21/2 inch (sau orice formă doriți) și așezați-le pe foaia de copt. Repetați procesul cu restul de aluat și adunați resturile pentru a se rostogoli din nou. Resturile pot fi reluate de până la trei ori. Dacă aluatul începe să se simtă lipicios, puneți-l la frigider sau înghețați-l scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
15
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Bateți albușurile ușor și periați vârfurile fursecurilor. Decorați cu migdale feliate sau tăiate și un pic de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Rulou Cu Fructe
Suc De Lămâie, Opțional
17
Coaceți până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Se lasă să se răcească 5 minute în tigaie, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.