Coaceți cartea: bare de lăcustă

Coaceți cartea: bare de lăcustă
Coaceți cartea: bare Grasshopper ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 346 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 311 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, sirop de porumb, creme de menthe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: Grasshopper Pie, Creme de Menthe Bars (alias Grasshopper Bars), și Fără Plăcintă Cu Lăcustă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face baza brownie: Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți părțile laterale și fundul unei tigaie din sticlă sau metal deschis la culoare de 9 pe 13 inci. Tapetați fundul cu o foaie de hârtie pergament și ungeți pergamentul. Într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și pudra de cacao. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Configurați un cazan dublu de dimensiuni mari.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Așezați ciocolata și untul în vasul cazanului dublu și amestecați ocazional până când ciocolata și untul sunt complet topite și combinate. Opriți focul, dar păstrați vasul peste apa cazanului dublu și adăugați ambele zaharuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Bateți zaharurile până se combină complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Scoateți vasul din tigaie. Amestecul trebuie să fie la temperatura camerei. 
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați trei ouă în amestecul de ciocolată / unt și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Adăugați vanilia și amestecați până se combină. Nu exagerați aluatul în această etapă, altfel brownies-urile dvs. vor fi cakey. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9
Presărați amestecul de făină/cacao / sare peste ciocolată. Folosind o spatulă (nu folosiți un tel) pliați ingredientele uscate în umed până când există doar o urmă de amestec de făină/cacao vizibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Turnați aluatul în tigaia pregătită, neteziți blatul cu o spatulă offset și coaceți timp de aproximativ 12 până la 15 minute, rotind la jumătatea timpului de coacere. Brownies-urile ar trebui să fie doar puțin subdone (nu prea lipicioase, dar în mod ideal, la doar 1 minut de la gătit complet). O scobitoare introdusă în brownies într-un unghi ar trebui să conțină câteva firimituri libere.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scoateți brownies-urile din cuptor și lăsați să se răcească complet în timp ce faceți umplutura creme de menthe. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De MentheCreme De Menthe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Pentru a face crema de unt: într-o cratiță cu fund mediu greu, bateți zahărul și făina împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Adăugați laptele și smântâna și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional până când amestecul ajunge la fierbere și s-a îngroșat, 5 până la 7 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Transferați amestecul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru paletă. Bateți cu viteză mare până se răcește. Reduceți viteza la minim și adăugați untul și amestecați până se încorporează bine. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până când umplutura este ușoară și pufoasă. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Adăugați crema de menthe și extractul de mentă și amestecați până se combină. Dacă umplutura este prea moale, răciți ușor la frigider și apoi amestecați din nou până când are consistența adecvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Creme De MentheCreme De Menthe
16
Dacă umplutura este prea fermă, așezați vasul peste o oală cu apă clocotită și amestecați din nou la consistența corespunzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
17
Întindeți umplutura uniform pe partea superioară a stratului de brownie și puneți tigaia la frigider, timp de cel puțin 45 de minute, în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
18
Pentru a face glazura de ciocolată: într-un castron mare de metal nereactiv, combinați ciocolata, siropul de porumb și untul. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și gătiți, amestecând cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
19
Scoateți vasul din tigaie și amestecați energic timp de 1 minut pentru a elibera excesul de căldură. 
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
20
Se toarnă amestecul peste stratul creme de menthe răcit și se folosește o spatulă offset pentru a-l întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De MentheCreme De Menthe
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
21
Puneți tigaia înapoi la frigider timp de 1 oră sau până când glazura se întărește. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
22
Scoateți tigaia din frigider, așteptați aproximativ 15 minute pentru ca glazura să se înmoaie ușor și tăiați barele cu un cuțit cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
23
Tăiați în pătrate și serviți imediat. Notă: barele pot fi păstrate în frigider, bine acoperite, timp de până la 4 zile.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista