Coaceți carne de vită, brânză și tăiței

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți carne de vită, brânză și tăiței. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de făină, lapte, ceapă pre-tocată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Taitei Coace, Carne De Vită Cremoasă Și Tăiței De Ou, și Carne de vită, slănină și tăiței.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere. Înveliți ușor pastele cu spray de gătit.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Se adauga ceapa si morcov, și saut 4 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați carne de vită măcinată; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Adăugați sos de roșii, 1/2 linguriță sare și piper. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora.
Adăugați paste la amestecul de carne de vită în tigaie, amestecând pentru a combina. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Puneți laptele, făina, nucșoara și restul de 1/2 linguriță de sare într-o cratiță medie; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Adăugați 1 cană de brânză, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de brânză peste amestecul de paste; Se amestecă. Se acoperă uniform cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.