Coaceți Brunch-Ul Înainte
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Coacerea brunch-ului înainte ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 88 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 89 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, brânză cheddar, înlocuitor de ou și muștar măcinat. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coacerea Brunch-Ului De Primăvară, Coaceți Brunch-Ul De Primăvară Înainte, și Cupe De Brunch Make-Ahead.
Instrucțiuni
Așezați chiftele de cartofi într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu șuncă și 1 cană de brânză.
Combinați laptele, supa, înlocuitorul de ou, muștarul și piperul; se toarnă peste brânză. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace la 350 la 1 oră. Descoperiți și presărați cu brânza rămasă.
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir