Coacerea pâinii: unt rumenit și Grissini parmezan
Coacerea pâinii: untul rumenit și parmezanul Grissini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Coacerea Pâinii: Secară Parmezană Peste Noapte, Pene De Dovleac Cu Unt Rumenit Și Parmezan, și Pui milanez cu verdeață de primăvară și parmezan rumenit-unt Orzo.
Instrucțiuni
În bolul standului mixer, combinați aproximativ 2 căni de făină de pâine, apă, drojdie și zahăr. Se amestecă pentru a se combina, se acoperă și se lasă deoparte timp de 1 oră.
Între timp, încălziți untul într - o tigaie mică până când începe să se rumenească și începe să miroasă a nucă-aveți grijă să nu-l lăsați să ardă. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Adăugați făina rămasă, împreună cu untul răcit, sarea și parmezanul în aluatul din vasul mixerului. Frământați cu cârligul de aluat până când aluatul este neted și elastic. Acoperiți și lăsați deoparte timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade și făinați suprafața de lucru. Acestea sunt mai ușor de rulat dacă împărțiți aluatul în mai multe bucăți.
Rulați prima piesă la 8 inci înălțime 1/8 inch grosime și la fel de lată pe cât trebuie să fie pentru a atinge acele alte dimensiuni. Cu un tăietor de pizza sau patiserie - sau un cuțit ascuțit - tăiați 1/2 inch de partea superioară și inferioară a aluatului și tăiați părțile din stânga și din dreapta pentru a le tăia.
Tăiați aluatul vertical în fâșii de aproximativ 1/4 inch lățime și așezați pe o foaie de copt, lăsând loc între ele. Pe măsură ce le așezați pe cearșaf, este posibil să se întindă până la aproximativ 9 inci lungime - este în regulă. Le puteți lăsa plate sau, dacă preferați, le puteți răsuci într-o spirală. Continuați să rulați și să tăiați până când ați consumat tot aluatul.
Coaceți până când sunt ușor rumenite, crocante și complet uscate - aproximativ 25 de minute.
Lasă-le să se răcească complet pe un raft.