Coacerea pâinii: unt rumenit și Grissini parmezan

Coacerea pâinii: unt rumenit și Grissini parmezan
Coacerea pâinii: untul rumenit și parmezanul Grissini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Coacerea Pâinii: Secară Parmezană Peste Noapte, Pene De Dovleac Cu Unt Rumenit Și Parmezan, și Pui milanez cu verdeață de primăvară și parmezan rumenit-unt Orzo.

Instrucțiuni

1
În bolul standului mixer, combinați aproximativ 2 căni de făină de pâine, apă, drojdie și zahăr. Se amestecă pentru a se combina, se acoperă și se lasă deoparte timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Între timp, încălziți untul într - o tigaie mică până când începe să se rumenească și începe să miroasă a nucă-aveți grijă să nu-l lăsați să ardă. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați făina rămasă, împreună cu untul răcit, sarea și parmezanul în aluatul din vasul mixerului. Frământați cu cârligul de aluat până când aluatul este neted și elastic. Acoperiți și lăsați deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade și făinați suprafața de lucru. Acestea sunt mai ușor de rulat dacă împărțiți aluatul în mai multe bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Rulați prima piesă la 8 inci înălțime 1/8 inch grosime și la fel de lată pe cât trebuie să fie pentru a atinge acele alte dimensiuni. Cu un tăietor de pizza sau patiserie - sau un cuțit ascuțit - tăiați 1/2 inch de partea superioară și inferioară a aluatului și tăiați părțile din stânga și din dreapta pentru a le tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Tăiați aluatul vertical în fâșii de aproximativ 1/4 inch lățime și așezați pe o foaie de copt, lăsând loc între ele. Pe măsură ce le așezați pe cearșaf, este posibil să se întindă până la aproximativ 9 inci lungime - este în regulă. Le puteți lăsa plate sau, dacă preferați, le puteți răsuci într-o spirală. Continuați să rulați și să tăiați până când ați consumat tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți până când sunt ușor rumenite, crocante și complet uscate - aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lasă-le să se răcească complet pe un raft.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista