Coacerea Pâinii: Pâine Albă Integrală Irlandeză

Coacerea Pâinii: Pâine Albă Integrală Irlandeză
Rețeta de coacere a pâinii: pâinea albă integrală Irlandeză ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 3 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 177 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de fulgi de cartofi, sare, drojdie instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, și Coacerea pâinii: rulouri dulci alb-negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, drojdia și zahărul în vasul mixerului standului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până începe să devină spumoasă, aproximativ 5 minute, apoi adăugați făina integrală și fulgii de cartofi. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
3
Adăugați făina de pâine și oul și frământați cu cârligul de aluat până când aluatul este neted (cu excepția bucăților de grâu integral) și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
GrâuGrâu
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați uleiul de măsline și sarea și continuați să frământați până când ambele sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Scoateți aluatul din vas și formați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți puțin ulei de măsline într-un castron și așezați aluatul în castron. Întoarceți aluatul pentru a-l acoperi uniform în ulei, apoi acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să crească până se dublează, aproximativ 75 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți aluatul din vas, formați-l într-o pâine și așezați-l cu cusătura în jos pe tigaia pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Când aluatul s-a dublat, tăiați pâinea după dorință și coaceți la 350 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați pâinea să se răcească complet pe un raft înainte de a o felia.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista