Coacerea pâinii: chifle de arțar și cartofi dulci
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, drojdie instantanee, extract de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci, Coacerea Pâinii: Chifle Dulci, și Chifle de scorțișoară de cartofi dulci și Pecan cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, apa și siropul de arțar și 2 căni de făină în vasul mixerului standului. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte timp de 10 minute pentru a obține bule.
Adăugați făina de pâine rămasă, cartofii dulci și extractul de arțar. Frământați cu cârligul de aluat până când aveți un aluat neted și elastic.
Adăugați sarea și untul și continuați să frământați până când ambele sunt încorporate. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați - l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea-aproximativ o oră și 15 minute.
Făinați suprafața de lucru, tapetați o foaie de copt cu o foaie de pergament și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Întoarceți aluatul și împărțiți-l în 15 bucăți. Formați fiecare într-o bilă și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când rulourile sunt dublate în dimensiune, aproximativ 40 de minute.
Scoateți folia de plastic și coaceți la 350 de grade până când chiflele se rumenesc frumos, aproximativ 30 de minute.
Așezați chiflele pe un suport pentru a se răci.