Coacerea pâinii: biscuiți Cheddar și Scallion
Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 233 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), Biscuiți Cheddar-Scallion, și Cheddar Scallion Picătură Biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament pentru o curățare ușoară. Într-un castron mediu. combinați făina, praful de copt și sarea,
Tăiați untul în mai multe bucăți și adăugați-l în făină, cu vârful degetelor, frecați untul în făină până când aveți bucăți foarte mici pe tot parcursul.
Adăugați brânza și scallionul și amestecați pentru a distribui.
Adăugați laptele și amestecați pentru a combina.
Făinați ușor suprafața de lucru.
Scoateți aluatul din vas, puneți-l pe suprafața înmuiată și bateți-l într-un pătrat dur de aproximativ 9 inci. Îndoiți aluatul în treimi, ca o literă, bateți-l din nou până când are o grosime de aproximativ un centimetru, întoarceți-l la 90 de metri și pliați din nou în treimi.
Îndepărtați din nou suprafața de lucru cu făină, dacă este necesar, și rulați aluatul la o grosime de 1/2 până la 3/4 inci. Folosind un tăietor de biscuiți sau alt instrument similar, tăiați cercuri din aluat și așezați-le pe foaia de copt pregătită.
Re-rulați resturile. Veți obține o creștere mai bună din următorul lot de biscuiți dacă păstrați aluatul orientat în același mod în loc să-l rostogoliți sau să-l zdrobiți împreună. Plierea din pașii anteriori a creat straturi orizontale care fac ca biscuiții să crească, la fel ca straturile din crusta de patiserie sau foietaj. Deci, atunci când combinați resturile, păstrați straturile orizontale orizontale cât mai mult posibil.
Tăiați mai multe biscuiți din aluatul de biscuiți rerolat. Dacă nu doriți să ajungeți cu și mai multe resturi, luați în considerare tăierea celui de-al doilea lot în pătrate în loc de runde.
În loc să rulați resturile a treia oară, puteți face câțiva biscuiți formați manual din orice a mai rămas după tăierea celui de-al doilea lot, nu vor fi drăguți, dar sunt bine ca mostre pentru bucătar.
Ungeți blaturile biscuiților cu lapte sau unt topit, dacă doriți, și coaceți la 400 km f până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute