Coacerea Porumbului Cu Ierburi

Coacerea Porumbului Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți porumbul Herbed. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 268 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare de ceapă, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaceți Spanacul Cu Ierburi, Coaceți Peștele De Roșii Cu Roșii, și Umplutură De Pui Cu Umplutură De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați cremă de brânză, sare de ceapă și arpagic, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3
Adăugați porumb; se amestecă bine. Lingura într-un vas unsuros caserola 1 1/2 litru. Acoperiți și coaceți la 325 de grade până la bule, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista