Coacerea Porumbului Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți porumbul Herbed. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 268 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare de ceapă, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaceți Spanacul Cu Ierburi, Coaceți Peștele De Roșii Cu Roșii, și Umplutură De Pui Cu Umplutură De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic.
Adăugați cremă de brânză, sare de ceapă și arpagic, amestecând până se topește brânza.
Adăugați porumb; se amestecă bine. Lingura într-un vas unsuros caserola 1 1/2 litru. Acoperiți și coaceți la 325 de grade până la bule, aproximativ 45 de minute.