Coacerea pastelor cu roșii și slănină
Coacerea pastelor cu roșii și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 788 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. 1375 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână paste rotini, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Încercați Cina în seara asta: Paste cu ceapă, slănină și roșii (Pastan All ' Amatriciana), Bacon-Tomate Coace, și Bacon Pesto Paste Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele rotini și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau tigaie, adăugați ceapă, slănină, sare și piper. Gatiti pana cand slanina este crocanta si ceapa este moale.
Se toarnă supa de roșii și se amestecă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; adăugați 1 cană de brânză Cheddar și laptele. Se amestecă până se topește brânza.
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Combinați sosul cu pastele într-un vas de copt.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Se pune sub cuptor broiler până când sosul este gros și brânza se rumeneste, 3 până la 5 minute.