Coacerea pastelor cu roșii și slănină

Coacerea pastelor cu roșii și slănină
Coacerea pastelor cu roșii și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 788 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. 1375 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână paste rotini, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Încercați Cina în seara asta: Paste cu ceapă, slănină și roșii (Pastan All ' Amatriciana), Bacon-Tomate Coace, și Bacon Pesto Paste Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele rotini și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RotiniRotini
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau tigaie, adăugați ceapă, slănină, sare și piper. Gatiti pana cand slanina este crocanta si ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Scurgeți grăsimea.
5
Se toarnă supa de roșii și se amestecă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; adăugați 1 cană de brânză Cheddar și laptele. Se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Supă De RoșiiSupă De Roșii
LapteLapte
6
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați sosul cu pastele într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Se pune sub cuptor broiler până când sosul este gros și brânza se rumeneste, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista