Coacerea Fasolei De Sud-Vest

Coacerea Fasolei De Sud-Vest
Southwestern Bean Bake ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 263 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ketchup, fasole nordică spectaculoasă, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Southwestern Bake, Coacerea Ouălor Din Sud-Vest, și Coacerea Ouălor Din Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.în cratiță de 2 litri, încălziți fasolea, roșiile, salsa și ketchup-ul până la fierbere, amestecând ocazional; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se toarnă în caserola unsă de 2 litri.
3
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase până se formează aluatul moale; bate 20 de lovituri. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul de fasole; răspândit la marginea caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista