Coacerea cu mere-slănină
Coacerea cu ouă cu șuncă și mere ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 422 de calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,39 USD per porție. Un amestec de brânză cheddar, fâșii de bacon, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 982 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coacerea cu slănină, ouă și broccoli, Coacerea cu ouă cu conopidă și bacon și Coacerea cu slănină și ouă colorată.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate ouăle. Se amestecă mărul, hash browns, laptele, smântâna, 3 linguri de brânză, 1 lingură de slănină, sare și piper.
Se toarnă în două vase de copt de 2 căni acoperite cu spray de gătit.
Se presară cu brânză rămasă și slănină.
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.