Coacerea cu Dorie: les Brownies, din America în Franța și înapoi
Coacerea cu Dorie: les Brownies, din America în Franța și înapoi din nou ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 224 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine, și Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 300 F. căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, ungeți folia, așezați tigaia pe o foaie de copt și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți stafidele într-o cratiță mică cu apa, aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți până când apa aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați romul, lăsați-l să se încălzească aproximativ 30 de secunde, opriți focul, stați înapoi și aprindeți romul. Lăsați flăcările să se stingă și lăsați stafidele deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De Citrice
4
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent și puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită. Topiți încet și ușor ciocolata, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
5
Scoateți vasul din cratiță și adăugați untul, amestecând astfel încât să se topească. Este important ca ciocolata și untul să nu se încălzească foarte mult. Cu toate acestea, dacă untul nu se topește, puteți pune vasul înapoi peste apa încă fierbinte timp de un minut. Dacă aveți câteva bucăți mici de unt topit, lăsați—le-este mai bine să aveți câteva bucăți decât să supraîncălziți întregul. Pune ciocolata deoparte pentru moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
6
Lucrând cu un mixer de suport cu accesoriul pentru tel, sau cu un mixer de mână într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul până când sunt groase și palide, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza mixerului și turnați untul de ciocolată, amestecând doar până când este încorporat-veți avea un aluat gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
7
Adăugați ingredientele uscate și amestecați la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde—ingredientele uscate nu vor fi complet încorporate și este în regulă. Finalizați plierea manuală a ingredientelor uscate cu o spatulă de cauciuc, apoi pliați stafidele împreună cu orice lichid rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Răzuiește aluatul în tigaie și coace 50 până la 60 de minute, sau până când blatul este uscat și crăpat și un cuțit introdus în centrul tortului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Transferați tigaia într-un raft și lăsați brownies-urile să se răcească la cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Ridicați cu grijă brownies-urile din tigaie, folosind marginile foliei ca mânere și transferați-le pe o tăietură. Cu un cuțit cu lamă lungă, tăiați brownies-urile în 16 pătrate, fiecare aproximativ 2 inci pe o parte, având grijă să nu tăiați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Servire: brownies-urile sunt bune doar calde sau la temperatura camerei; sunt chiar bine reci. Îmi plac acestea cu ceva pe partea de sus sau alături—bun go-alongs sunt biciuit CR fraiche sau frisca, inghetata sau sos de ciocolata sau chiar toate cele trei!Depozitare: învelite bine, acestea pot fi păstrate la temperatura camerei până la 3 zile sau congelate până la 2 luni.