Coacerea cu Dorie: les Brownies, din America în Franța și înapoi

Coacerea cu Dorie: les Brownies, din America în Franța și înapoi
Coacerea cu Dorie: les Brownies, din America în Franța și înapoi din nou ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 224 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine, și Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 300 F. căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, ungeți folia, așezați tigaia pe o foaie de copt și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți stafidele într-o cratiță mică cu apa, aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți până când apa aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați romul, lăsați-l să se încălzească aproximativ 30 de secunde, opriți focul, stați înapoi și aprindeți romul. Lăsați flăcările să se stingă și lăsați stafidele deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De CitriceMiere De Citrice
4
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent și puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită. Topiți încet și ușor ciocolata, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți vasul din cratiță și adăugați untul, amestecând astfel încât să se topească. Este important ca ciocolata și untul să nu se încălzească foarte mult. Cu toate acestea, dacă untul nu se topește, puteți pune vasul înapoi peste apa încă fierbinte timp de un minut. Dacă aveți câteva bucăți mici de unt topit, lăsați—le-este mai bine să aveți câteva bucăți decât să supraîncălziți întregul. Pune ciocolata deoparte pentru moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lucrând cu un mixer de suport cu accesoriul pentru tel, sau cu un mixer de mână într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul până când sunt groase și palide, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza mixerului și turnați untul de ciocolată, amestecând doar până când este încorporat-veți avea un aluat gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ingredientele uscate și amestecați la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde—ingredientele uscate nu vor fi complet încorporate și este în regulă. Finalizați plierea manuală a ingredientelor uscate cu o spatulă de cauciuc, apoi pliați stafidele împreună cu orice lichid rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Răzuiește aluatul în tigaie și coace 50 până la 60 de minute, sau până când blatul este uscat și crăpat și un cuțit introdus în centrul tortului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați tigaia într-un raft și lăsați brownies-urile să se răcească la cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Ridicați cu grijă brownies-urile din tigaie, folosind marginile foliei ca mânere și transferați-le pe o tăietură. Cu un cuțit cu lamă lungă, tăiați brownies-urile în 16 pătrate, fiecare aproximativ 2 inci pe o parte, având grijă să nu tăiați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Servire: brownies-urile sunt bune doar calde sau la temperatura camerei; sunt chiar bine reci. Îmi plac acestea cu ceva pe partea de sus sau alături—bun go-alongs sunt biciuit CR fraiche sau frisca, inghetata sau sos de ciocolata sau chiar toate cele trei!Depozitare: învelite bine, acestea pot fi păstrate la temperatura camerei până la 3 zile sau congelate până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Creme FraicheCreme Fraiche
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista