Coacerea cu Dorie: les Brownies, din America în Franța și înapoi
Coacerea cu Dorie: les Brownies, din America în Franța și înapoi din nou ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 224 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine, și Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 300 F. căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, ungeți folia, așezați tigaia pe o foaie de copt și puneți-o deoparte.
Puneți stafidele într-o cratiță mică cu apa, aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți până când apa aproape se evaporă.
Adăugați romul, lăsați-l să se încălzească aproximativ 30 de secunde, opriți focul, stați înapoi și aprindeți romul. Lăsați flăcările să se stingă și lăsați stafidele deoparte până când este nevoie.
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent și puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită. Topiți încet și ușor ciocolata, amestecând ocazional.
Scoateți vasul din cratiță și adăugați untul, amestecând astfel încât să se topească. Este important ca ciocolata și untul să nu se încălzească foarte mult. Cu toate acestea, dacă untul nu se topește, puteți pune vasul înapoi peste apa încă fierbinte timp de un minut. Dacă aveți câteva bucăți mici de unt topit, lăsați—le-este mai bine să aveți câteva bucăți decât să supraîncălziți întregul. Pune ciocolata deoparte pentru moment.
Lucrând cu un mixer de suport cu accesoriul pentru tel, sau cu un mixer de mână într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul până când sunt groase și palide, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza mixerului și turnați untul de ciocolată, amestecând doar până când este încorporat-veți avea un aluat gros și cremos.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde—ingredientele uscate nu vor fi complet încorporate și este în regulă. Finalizați plierea manuală a ingredientelor uscate cu o spatulă de cauciuc, apoi pliați stafidele împreună cu orice lichid rămas în tigaie.
Răzuiește aluatul în tigaie și coace 50 până la 60 de minute, sau până când blatul este uscat și crăpat și un cuțit introdus în centrul tortului iese curat.
Transferați tigaia într-un raft și lăsați brownies-urile să se răcească la cald sau la temperatura camerei.
Ridicați cu grijă brownies-urile din tigaie, folosind marginile foliei ca mânere și transferați-le pe o tăietură. Cu un cuțit cu lamă lungă, tăiați brownies-urile în 16 pătrate, fiecare aproximativ 2 inci pe o parte, având grijă să nu tăiați folia.
Servire: brownies-urile sunt bune doar calde sau la temperatura camerei; sunt chiar bine reci. Îmi plac acestea cu ceva pe partea de sus sau alături—bun go-alongs sunt biciuit CR fraiche sau frisca, inghetata sau sos de ciocolata sau chiar toate cele trei!Depozitare: învelite bine, acestea pot fi păstrate la temperatura camerei până la 3 zile sau congelate până la 2 luni.