Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana)

Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana)
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.8 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 278 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 514 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), și Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o tigaie superficială, amestecați usturoiul și 4 linguri de ulei de măsline. Gatiti la foc mare timp de 3 minute, varfati rosiile, apoi fierbeti timp de 8 minute, amestecand din cand in cand. Se amestecă Roșia pură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Ungeți câteva dintre vinete cu puțin ulei, apoi adăugați în tigaie. Gatiti la foc mare pana se rumeneste bine si se fierbe, aproximativ 5-7 minute. Întoarceți-le la jumătatea gătitului. Ridicați pe hârtie de bucătărie și faceți următorul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Când toate vinetele sunt fierte, așezați câteva dintre ele în fundul unui vas rezistent la cuptor, apoi lingurați peste un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se presară parmezan și frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Adăugați condimente, apoi repetați acest proces cu ingredientele rămase. În cele din urmă, turnați oul deasupra, presărați puțin mai mult parmezan, apoi coaceți timp de 20 de minute sau până când toppingul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista