Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana)
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.8 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 278 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 514 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), și Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Într-o tigaie superficială, amestecați usturoiul și 4 linguri de ulei de măsline. Gatiti la foc mare timp de 3 minute, varfati rosiile, apoi fierbeti timp de 8 minute, amestecand din cand in cand. Se amestecă Roșia pură.
Între timp, încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte.
Ungeți câteva dintre vinete cu puțin ulei, apoi adăugați în tigaie. Gatiti la foc mare pana se rumeneste bine si se fierbe, aproximativ 5-7 minute. Întoarceți-le la jumătatea gătitului. Ridicați pe hârtie de bucătărie și faceți următorul lot.
Când toate vinetele sunt fierte, așezați câteva dintre ele în fundul unui vas rezistent la cuptor, apoi lingurați peste un sos.
Se presară parmezan și frunze de busuioc.
Adăugați condimente, apoi repetați acest proces cu ingredientele rămase. În cele din urmă, turnați oul deasupra, presărați puțin mai mult parmezan, apoi coaceți timp de 20 de minute sau până când toppingul este auriu.