Clătită De Cuptor Cu Vârf De Arțar
Maple-Topped cuptor clătită ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 9 porții cu 248 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amestec original de copt, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătită Puf Cu Vârf De Fructe De Pădure, Clătită germană acoperită cu scorțișoară și zahăr, și Clătită Cu Pere De Cuptor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350.
Încălziți 1/2 cană de zahăr brun, margarina și siropul într-o cratiță de 1 litru la foc mic, amestecând ocazional, până se topesc.
Se toarnă în tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Bateți ingredientele rămase într-un castron mediu, folosind un tel de sârmă sau o furculiță, până se omogenizează. Se toarnă cu grijă peste amestecul de sirop.
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă în centru.
Tăiați în pătrate de 3 inci; întoarceți fiecare pătrat cu susul în jos pe farfurie.
Se servește imediat, cu sirop cu aromă de arțar.