Clătite umplute cu brânză sau nuci (Atayef)

Clătite umplute cu brânză sau nuci (Atayef)
Clătite umplute cu brânză sau nuci (Atayef) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 234 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză akkawi, sare, apă din floare de portocal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clătite umplute cu brânză sau nuci (Atayef), Clătite umplute cu gem, și Clătite umplute cu varză murată.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura de nucă, amestecați nucile, zahărul,coaja, scorțișoara și apa de floare de portocal. Pune deoparte. Pentru a pregătiumplutura de brânză, încep procesul cu o seară înainte. Desaltați brânza akkawi prin felierea subțire și scufundarea în apă rece,lăsând-o la macerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
BrânzăBrânză
ZahărZahăr
ApăApă
2
Scurgeți și schimbați din nou apa după 1 oră, repetând încă cinci sau șase ori pentru a scăpa de toatesare. Gustați brânza înainte de a o folosi pentru a vă asigura că nu există sărărirămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
3
Se amestecă cele 2 brânzeturi, zahărul și apa de trandafir și se pun deoparte într-o strecurătoare pentru a scurge orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Puneți făina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă sarea, zahărul și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
6
Se toarnă apa treptat și se bate puternic cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți bicarbonatul de sodiu. Aluatul trebuie să fie cremos șiturnabil. Acoperiți și lăsați deoparte să crească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
8
Întindeți un prosop curat fără scame pe o foaie de prăjituri și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
9
Încălziți o tigaie cu fund greu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Bateți puțin bătătorulînainte de a pune 1/4 cană în tigaie pentru a face discuri de 4 inci. Găteștenumai pe o parte. Bulele vor începe să se formeze; sunt gatacând nu mai există pete umede strălucitoare pe partea de sus (aproximativ1–2 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
11
Așezați fiecare atayef, cu partea rumenită în jos, pe prosopul de ceai pentru a se răci complet.
12
Luați un atayef și puneți-l în mână. Umpleți-l cu oricare dintre eledin umpluturi. Aduceți marginile împreună pentru a forma o semilună,ciupind în jurul marginilor cu puțină fermitate pentru a mențineumplere închisă. Umpleți restul și lăsați-l deoparte în timp ce vă pregătițipregătiți "stația de lucru"."
13
Se toarnă 2 căni de sirop de trandafiri într-un castron adânc. Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
14
Încălziți uleiul într-o cratiță cu fund greu la 350 km f pe termometru.Prăjiți adânc atayeful umplut nu mai mult de patru la un moment dat până Lamaro auriu pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Scoateți cu o lingură cu fante și așezați pe prosoapele de hârtie. În timp ce este fierbinte, glisați un cuplu atimp în siropul rece timp de 1 minut pentru a absorbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
16
Îndepărtați cuo altă lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
17
Se servește fierbinte, garnisit cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
18
Opțiune de coacere
19
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Așezați atayef într-un vas de copt puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
21
Ungeți cu unt clarificat pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
22
Coacepână la auriu și crocant, întorcându-se la jumătate.
23
Scoateți și turnați siropul rece peste atayef fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
24
Se ornează cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate15
Revista