Clătite Tradiționale Cu Aluat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele tradiționale cu aluat. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 173 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare nerafinată, ouă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat, Clătite Cu Aluat, și Clătite Cu Aluat.
Instrucțiuni
Bateți aluatul cu făină, apoi puneți aluatul într-un bol de amestecare, acoperiți-l și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 8 până la 12 ore.Puneți aluatul dacă a crescut, apoi bateți ouăle, sarea și bicarbonatul de sodiu. Dacă aluatul dvs. este prea gros, subțiați-l cu puțin lapte, smântână sau apă.Încălziți o tigaie la foc mediu-mare, picurați suficient unt pentru a preveni lipirea clătitelor (aproximativ 1 lingură). Când untul se topește, reduceți focul la mediu-mic, apoi puneți 1/4 cană de aluat în tigaie. Gatiti fiecare clatita pana cand bulele incep sa se ridice la suprafata - aproximativ 2 pana la 3 minute, apoi intoarceti si continuati sa gatiti inca 2 pana la 3 minute. Continuați să lucrați în loturi, adăugând mai mult unt după cum este necesar, până când aluatul este epuizat.
Se servește cald cu fructe proaspete, unt, smântână și sirop sau miere.