Clătite din grâu integral, fulgi de ovăz și banane
Clătitele din grâu integral, fulgi de ovăz și banane sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 172 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 912 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lapte praf, ovăz laminat, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare sunt Clătite din grâu integral, fulgi de ovăz și banane, Clătite de ovăz bananan din grâu integral cu sirop de arțar cu unt de arahide, și Clătite Cu Fulgi De Ovăz Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
1
Așezați ovăzul rulat în borcanul unui blender și amestecați până când textura seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz Laminat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Bateți împreună ovăzul amestecat, făina integrală de grâu, făina universală, zahărul brun, laptele praf uscat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Lapte Praf
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună oul, laptele, uleiul vegetal și vanilia. Se amestecă piureul de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Banane
Ulei Vegetal
Vanilie
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină și se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
5
Lăsați aluatul să stea 5 minute.
6
Încălziți o tavă ușor unsă la foc mediu-mare. Aruncați aluatul cu linguri mari pe grătar și gătiți până se formează bule și marginile sunt uscate, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte. Repetați cu aluatul rămas.