Clătite din grâu integral

Clătite din grâu integral
Clătite integrale de grâu este un mic dejun lacto ovo vegetarian . Această rețetă servește 10. O porție conține 172 de calorii , 8 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte de unt, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 46% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt miere integrală de grâu crudă cu flori de portocal și clătite ricotta adaptate după clătitele integrale cu miere de grâu și ricotta de la Donna Hay din „Fresh and Light” , clătite cu iaurt grecesc din grâu integral cu quinoa {Cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată} și Quinoa. Clătite cu iaurt grecesc din grâu integral {Cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată} .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, germenii de grâu, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, batem ouăle, zara și uleiul. Se amestecă ingredientele uscate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
Salata Goya Si Condimente De LegumeSalata Goya Si Condimente De Legume
Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2
Turnați aluatul cu 1/4 de cană pe o grătar fierbinte acoperită cu spray de gătit; se intoarce cand se formeaza bule deasupra. Gatiti pana ce a doua parte este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțităPachete Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista