Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite de făină de porumb cu smochine și pere. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 544 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Făină De Porumb Cr Amporpes, Pere de vanilie coapte cu smochine, și Clătite din făină de porumb cu Ricottan și șuncă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți fisticul pe o foaie mică de copt cu margini; toast, aruncând ocazional, până la parfumat, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier; pus deoparte.
4
Între timp, bateți oul, laptele, făina, făina de porumb, zahărul, vanilia, sarea și 1/4 cană smântână într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Vanilie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 " la foc mediu. Acoperiți ușor tigaia cu unt și adăugați 3 linguri de aluat, învârtindu-se pentru a acoperi fundul tigaiei. Gatiti, netulburat, pana cand marginile devin aurii si Centrul incepe sa umfle, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, slăbiți marginile și apoi, folosind degetele, răsturnați creponul și gătiți până când fundul este uscat și setat, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați pe o farfurie. Repetați cu aluatul rămas, acoperind tigaia cu unt între crepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Bateți restul de 1 cană cremă până la vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
8
Serviți clătite pliate, acoperite cu frișcă, pere, smochine și fistic și stropite cu miere.