Clătite de turtă dulce cu mere Butterscotch
Clatite de turtă dulce cu mere Butterscotch ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 458 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Turtă dulce acoperită cu Butterscotch cu mere saut, Clătite de turtă dulce cu mere cu unt, și Butterscotch Turtă Dulce Bărbați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă zahărul brun, 2 linguri de apă, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de scorțișoară și 1/4 linguriță de sare. Gatiti pana cand amestecul face bule.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia; se transferă într-un vas de servit și se lasă deoparte.
Între timp, într-un castron mic amestecați făina, zahărul granulat, ghimbirul, restul de 1 linguriță de scorțișoară, praful de copt și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mic.
Combinați 1/4 cană de apă, oul, melasa și 3 linguri de ulei într-o cană de măsurare din sticlă; se adaugă la amestecul de făină și se amestecă cu o furculiță până când amestecul este doar combinat, dar nu neted.
Adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a ajunge la consistența aluatului de clătite.
Periați o tigaie antiaderentă cu puțin ulei; se încălzește la foc mediu-mic.
Adăugați amestecul de turtă dulce în tigaie o lingură generoasă la un moment dat și răspândiți pentru a face o rundă de 2 1/2 inch; gatiti pana se rumeneste usor, aproximativ 3 minute. Întoarceți și rumeniți pe cealaltă parte, 3 până la 4 minute. Repetați până când a fost folosit tot aluatul. Păstrați clătitele calde la cuptor până când toate au fost fierte.
Pentru a servi, împărțiți clătitele între farfurii de desert și acoperiți fiecare porție cu câteva mere.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din secretele Sarei pentru mesele săptămânale de Sara Moulton Copyright (c) 2005, de Sara Moulton. Publicat de Broadway Books.Absolventă a Institutului culinar al Americii, Sara Moulton găzduiește în prezent noua serie a rețelei de televiziune Sara ' s Secret, precum și Cooking Live cu Sara Moulton. De asemenea, servește ca bucătar executiv pentru Gourmet și editor alimentar pentru Good Morning America, apărând frecvent în emisiune. Locuiește în New York împreună cu soțul și cei doi copii.