Clătite de pui, spanac și ciuperci
Reteta de pui, spanac și ciuperci Crepes ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 383 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci pre, brânză monterey jack, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Clătite Cu Ciuperci Și Spanac, Clătite de friptură, spanac și ciuperci cu glazură balsamică, și Crepe Cremoase De Pui-Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa feliată și ciupercile în tigaie; saut 5 minute sau până când ciupercile își eliberează umezeala și se întunecă. Se amestecă puiul, ceapa verde, 1/4 linguriță sare și spanacul.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați făină în tigaie; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte în tigaie, amestecând continuu cu un tel; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 1/2 linguriță sare și piper.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de pui; se amestecă pentru a se combina.
Lingură aproximativ 1/2 cană amestec de pui în centrul fiecărei crepe; îndoiți capetele și părțile laterale.
Așezați, cu cusătura în jos, într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Presărați crepele uniform cu brânză. Se fierbe 2 minute sau până se rumenesc ușor.