Clătite de porumb și ciuperci

Clătite de porumb și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați crepurile de porumb și ciuperci. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte, ouă, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite Cu Ciuperci, Clătite Cu Ciuperci, și Clătite Cu Ciuperci Și Spanac.

Instrucțiuni

1
Combinați brânza mărunțită, ciupercile, ouăle fierte, porumbul și ardeii într-un castron mediu; acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
CiuperciCiuperci
ArdeiArdei
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți 1 cană de lapte, făină, smântână, ouă și sare în blender; acoperi. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lăsați să stea 10 min.
5
Pulverizați tigaia antiaderentă de 8 inci sau sotati tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se încălzește la foc mediu-mare.
7
Adăugați 3 Linguri. aluat; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu aluat. Gatiti crepul 30 sec.pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor pe ambele părți. Stivați crepele gătite cu hârtie pergament între fiecare. Continuați cu aluatul rămas pentru a face un total de 12 clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
8
Umpleți fiecare crep cu 1/3 cană amestec de brânză mărunțită; rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
RolaRola
9
Așezați crepele umplute în vasul de copt de 13x9 inci; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți 25 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Între timp, aduceți restul de 1 cană de lapte la fiert într-o cratiță medie; reduceți focul la foc mic. Se amestecă crema de brânză; bate cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
12
Se ia de pe foc.
13
Se toarnă sos de brânză cremă fierbinte peste crepele coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
CrepeCrepe
CremăCremă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista