Clătite de cartofi și mărar cu gravadlax
Clatite de cartofi si marar cu gravadlax este un pescatarian rețetă cu 5 porții. Acest mic dejun are 216 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, pachete g gravadlax, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Clatite de cartofi cu somon afumat, Caviar si crema de marar, Clătite de cartofi piure fără Gluten cu un sos cremos de mărar de lămâie, și Gravadlax.
Instrucțiuni
Gatiti cartoful intreg timp de aproximativ 12 minute, pana cand este fraged, dar nu fiert pana la capat. Se răcește sub apă rece, apoi se rade cu pielea pe care veți avea nevoie de 150g (5 oz) cartof ras. Răsturnați făina într-un castron mare cu un vârf de sare și crăpați ouăle.
Bateți până când nu se formează bulgări. Adăugați treptat laptele, amestecând bine.
Adăugați cartoful, mărarul și praful de copt și amestecați bine.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie și gătiți câte 2 linguri de aluat odată. Când vedeți că apar bule mici în partea de sus, întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de aproximativ 1 min. Păstrați cald în timp ce gătiți restul.
Între timp, amestecați ingredientele salatei.
Serviți clătitele acoperite cu gravadlax și salata mixtă.