Clătite de cacao cu umplutură de căpșuni-banane
Crepurile de cacao cu umplutură de căpșuni-banane ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 349 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână banane, lapte cu aromă de ciocolată, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite condimentate cu umplutură de căpșuni, Clătite de căpșuni cu umplutură de frișcă, și Clătite Cu Căpșuni-Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați laptele, produsul din ou și făina până se omogenizează.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 8 sau 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Pentru fiecare crep, turnați 1/4 cană de aluat în tigaie și rotiți rapid tigaia pentru a acoperi fundul cu aluat, formând un strat subțire. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand marginea este setata; întoarceți și gătiți cealaltă parte aproximativ 30 de secunde. Repetați cu aluatul rămas, făcând încă 7 clătite. Stivați crepele pe farfurie pentru a vă încălzi.
Pentru a servi, lingura aproximativ 2 linguri de iaurt în jos centrul de fiecare crep. Se acoperă cu o optime din feliile de banane; rulati.
Așezați 2 clătite umplute pe fiecare farfurie. Se acoperă cu căpșuni, se presară cu zahăr pudră și se stropesc cu sirop de ciocolată.