Clătite cu unt de arahide și jeleu de ovăz
Unt de arahide și jeleu fulgi de ovăz clatite ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 14. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 130 calorii. 55 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Clătite cu unt de arahide și jeleu, Clătite Cu Unt De Arahide Cu Topping De Jeleu, și Clătite cu unt de arahide și jeleu {cereale integrale} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea într-un castron mare. Puneți vasul deoparte. Într-un castron separat, amestecați împreună laptele degresat, ouăle, untul de arahide și untul topit. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și amestecați ingredientele umede, având grijă să nu amestecați prea mult aluatul.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și acoperiți cu spray de gătit.
Se toarnă 1/4 cești de aluat pe tigaie și se gătește până când apar bule la suprafață. Întoarceți cu o spatulă și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se servește cu gem de căpșuni.