Clătite cu umplutură de spanac, slănină și ciuperci
Crepes cu spanac, slănină și umplutură de ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți unt, ciuperci, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 425 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 85%. Rețete similare sunt Socca (făină de năut) crepes cu umplutură cremoasă de ciuperci, Crepe de orez sălbatic Scallion cu umplutură de ciuperci și sos de ardei roșu, și Crepe De Ciuperci Și Spanac.
Instrucțiuni
1
Pregătiți rețeta de bază Crepes conform instrucțiunilor rețetei. Separați cu hârtie de ceară și păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Rezervați aproximativ 1 lingură de picături, adăugați 1 lingură de unt și sote ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
4
Într-o cratiță separată, topiți 3 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se amestecă 1/4 cană de făină, amestecând constant, până se formează o pastă netedă. Se amestecă treptat 1 cană de lapte, amestecând constant până se formează un sos gros neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați slănină, ciuperci, spanac, pătrunjel, parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
Ciuperci
Pătrunjel
Spanac
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
7
Lăsați să gătească până la ceva gros, aproximativ 10 minute.
8
În cratiță aduceți bulionul la fierbere. Într-un castron mic, amestecați ouăle și sucul de lămâie. Temperați ouăle și bulionul împreună amestecând constant pentru a găti, dar nu pentru a amesteca ouăle. (Ouă de gătit la 170 de grade F). Din nou, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Bulion
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Bol
9
Umpleți fiecare crep cu spanac și umplutură de carne, înfășurați și acoperiți cu sos cald de ou.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.