Clătite cu umplutură de spanac, slănină și ciuperci

Clătite cu umplutură de spanac, slănină și ciuperci
Crepes cu spanac, slănină și umplutură de ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți unt, ciuperci, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 425 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 85%. Rețete similare sunt Socca (făină de năut) crepes cu umplutură cremoasă de ciuperci, Crepe de orez sălbatic Scallion cu umplutură de ciuperci și sos de ardei roșu, și Crepe De Ciuperci Și Spanac.

Instrucțiuni

1
Pregătiți rețeta de bază Crepes conform instrucțiunilor rețetei. Separați cu hârtie de ceară și păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Rezervați aproximativ 1 lingură de picături, adăugați 1 lingură de unt și sote ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
4
Într-o cratiță separată, topiți 3 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se amestecă 1/4 cană de făină, amestecând constant, până se formează o pastă netedă. Se amestecă treptat 1 cană de lapte, amestecând constant până se formează un sos gros neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați slănină, ciuperci, spanac, pătrunjel, parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
7
Lăsați să gătească până la ceva gros, aproximativ 10 minute.
8
În cratiță aduceți bulionul la fierbere. Într-un castron mic, amestecați ouăle și sucul de lămâie. Temperați ouăle și bulionul împreună amestecând constant pentru a găti, dar nu pentru a amesteca ouăle. (Ouă de gătit la 170 de grade F). Din nou, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
9
Umpleți fiecare crep cu spanac și umplutură de carne, înfășurați și acoperiți cu sos cald de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SosSos
CarneCarne
RolaRola
OuăOuă

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista