Clătite cu sos de Caramel

Crepele cu sos de Caramel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Clătite cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite, Cr Amperpes umplut cu mere cu sos de Caramel, și Clătite de căpșuni de ciocolată cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți lapte, apă, ouă și sare în vasul unui robot de bucătărie sau blender și pulsați de cinci ori pentru a combina.
Adăugați făină și unt și amestecați 1 minut.
Se pune aluatul la frigider și se răcește timp de două ore.
Faceți sos de caramel: topiți untul într-o cratiță mică și amestecați zahărul brun. Aduceți la fierbere completă, amestecând.
Adăugați sare și smântână grea și aduceți la fierbere încă o dată. Scoateți focul și amestecați imediat extractul de vanilie.
Încălziți o tigaie mare și largă la foc mediu.
Ungeți tigaia cu unt topit. Polonic scant 1/4 cana aluat în tigaie fierbinte și înclinați tigaie până aluat acoperă partea de jos uniform. Gatiti aproximativ 1 minut, sau pana devin aurii pe fund. Întoarceți crepa și gătiți încă 30 de secunde.
Scoateți crepul pe o farfurie. Repetați cu aluatul rămas. Îndoiți crepele în sferturi, stropiți cu sos de caramel și serviți.