Clătite cu Scallion și ouă

Clătite cu Scallion și ouă
Clătitele cu Scallion și ou ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 204 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Dacă aveți oțet de cidru, scallions, sos de soia tamari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Cu Scallion, Clătite Cu Scallion, și Clătite Cu Scallion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mierea cu oțet, ulei de susan și tamari, apoi se amestecă în apă și se transferă într-un vas mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
TamariTamari
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare cu 1 lingură de ulei. Când uleiul fumează, adăugați scallions și le căutați, crispându-le la margini și carbonizând verdele, 2 minute. Trageți tigaia de pe foc și adăugați amestecul de ouă condimentat cu sare. Aruncați și amestecați ouăle, punând tigaia înapoi la foc scurt, dacă este necesar, apoi îndepărtați ouăle pe o farfurie. Ștergeți tigaia curată și adăugați o picătură de ulei în tigaie și o tortilla. Blister tortilla, 30 de secunde, întoarceți-o și adăugați 1/4 din scallions și ouă pentru a completa tortilla. Îndoiți tortilla în sferturi și curățați exteriorul, apoi îndepărtați, repetați cu ingredientele rămase, apoi serviți cu sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
VerziiVerzii
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista