Clătite cu rom și pere
Clătitele cu rom și pere sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 463 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 125 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Clatite Cu Zara-Pere, și Clătite Cu Pere + Hrișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați pere rase și gătiți, amestecând des, până când pere începe să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați zahăr și rom și gătiți până când lichidul s-a evaporat și perele sunt moi, aproximativ 6 minute. Se lasă să se răcească.
Într-un castron combinați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron separat, amestecați laptele, ouăle și vanilia.
Adăugați ingrediente umede la ingredientele uscate, amestecând pentru a netezi bucățile.
Adăugați amestecul de pere și amestecați pentru a combina.
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt la foc mediu.
Adăugați aluatul folosind o măsură de sfert de cană pentru a-l scoate. Gatiti pana cand bulele incep sa apara pe suprafata clatitei, aproximativ 3 minute, intoarceti clatita si gatiti pana cand clatita se rumeneste si se fierbe, cu aproximativ 3 minute mai mult. Repetați cu untul rămas și bateți până când toate clătitele sunt fierte.
Se servește fierbinte cu unt și sirop.