Clătite cu lămâie-afine-Ricotta - zară cu afine-Cassis și sirop de arțar de afine
Clătitele cu lămâie-afine-Ricotta-zară cu afine-Cassis și sirop de arțar de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 224 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Dacă aveți praf de copt, scorțișoară, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Clătite de afine cu sirop de arțar de afine, Clătite de ricotta cu lămâie de afine cu sirop de vanilie de mure, și Clătite Cu Brânză Cremă De Lămâie Cu Sirop De Arțar De Afine.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sirop: într-o cratiță medie adăugați afine, sirop de arțar, zahăr, băț de scorțișoară și coajă de lămâie. Aduceți la foc mic la foc mic și gătiți timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Afine
Sirop De Arțar
Coaja De Lămâie
Zahăr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se răcește peste noapte. Tulpina; serviți cald sau la temperatura camerei.
1
Combinați afinele, zahărul, untul, bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Fasole De Vanilie
Afine
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă în cassis. Aruncați fasolea de vanilie și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Fasole De Vanilie
Creme De Cassis
3
Se servește la temperatura camerei, pliind menta tocată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
1
Se amestecă împreună făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și se lasă deoparte. Într-un castron separat, combinați gălbenușurile de ou, uleiul, zeama, coaja de lămâie și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Coaja De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul lichid.
3
Se amestecă împreună până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Într-un castron mic, folosind un mixer electric de mână, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile în aluat doar până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Lăsați să stea 15 minute, apoi pliați ușor afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
6
Într-un castron mic amestecați ricotta și laptele. Rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Încălziți o tigaie antiaderentă sau o plită din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați un pat de unt și încălziți până când untul începe să sfârâie. Scoateți o cantitate mică de 1/4 cană de aluat în tigaie sau pe plită și gătiți până când apar bule pe suprafața superioară și fundul este maro auriu, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute. Răsturnați și gătiți până când fundul este ușor maro auriu, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți-l pe o foaie de copt și păstrați-l cald într-un cuptor scăzut. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
11
Se servește cu sirop și compot și se ornează cu o păpușă de ricotta.