Clătite cu fulgi de ovăz și mere

Clătite cu fulgi de ovăz și mere
Fulgi de ovăz și clătite de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ou, praf de copt, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Clătite Cu Fulgi De Ovăz Cu Mere, Clătite Sănătoase Cu Fulgi De Ovăz Cu Mere, și Clătite de fulgi de ovăz cu mere de scorțișoară cu unt de arahide sărat sirop de arțar.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tavă ușor unsă la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron, amestecați făina, ovăzul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara. Într-un castron separat, amestecați mere, smântână, ou și vanilie. Se amestecă amestecul de mere și laptele în amestecul de făină până când este uniform umed și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sos De MereSos De Mere
SmântânăSmântână
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OvăzOvăz
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți aproximativ 1/4 cană de aluat pentru fiecare clătită pe grătarul pregătit și gătiți, întorcându-vă o dată, până se rumenesc pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista