Clătite cu creveți și ceapă verde

Clătite cu creveți și ceapă verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite de creveți și ceapă verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $1.36 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină universală, creveți, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Clatite Cu Ceapa Verde, Clătite Asiatice Cu Busuioc Și Ceapă Verde, și Clatite de ceapa verde cu Salsa de rosii-Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle într-un castron mediupentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Bateți în 1 1/2 căni de apă rece, 1/2 lingură de sare, gochu garu și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați făină; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se amestecă creveții, toate ceapa și morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
5
Letbatter stau 1 oră la temperatura camerei.
1
Bateți sosul de soia, 2 linguriapă, suc de lămâie, ulei de susan și gochugaru într-un castron mediu; împărțiți între 4 și 6 boluri mici de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
GochugaruGochugaru
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele două10-inch-diametru skillets antiaderente căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Adăugați 1 cană de aluat de clătite lafiecare, întinzându-se pe marginile tigaiei. Gătitpână când marginile sunt ferme, iar fundul este auriu, aproximativ 4 minute. Folosind spatula, întoarcețiclătite. Gatiti pana cand a doua parte estemaro auriu și creveții sunt fierți,încă aproximativ 4 minute (centrul va fi moale).Creșteți căldura la mare și gătiți până la fundeste maro intens, cu aproximativ 1 minut mai mult perside. Glisați clătitele pe placa de tăiere.Repetați cu uleiul rămas și aluatul,formând încă 2 clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Tăiați clătitelemargini.
5
Serviți cald sau la temperatura camereicu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
6
* Cunoscut și sub numele de ardei roșu zdrobit coreean;disponibil pe piețele coreene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista