Clătite cu cartofi dulci și Kim Chi
Clătitele cu cartofi dulci și Kim Chi sunt un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână scallions, sare kosher, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clatite De Cartofi Dulci, Clatite De Cartofi Dulci, și Clatite De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Curățați cartofii dulci și julienne folosind slicer (aproximativ 6 căni).
Se amestecă cartoful împreună cu ingredientele rămase, cu excepția uleiului.
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei până când este ofilit și umed, aproximativ 5 minute, apoi amestecați din nou.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Umplând o măsură de 1/3 cană pe jumătate plină cu amestec de cartofi pentru fiecare clătită și lucrând în loturi de 5 sau 6, atingeți în ulei, aplatizând ușor clătitele cu o spatulă la aproximativ 1/4 inch grosime. Gatiti pana se rumenesc, 1 1/2 pana la 2 minute. Întoarceți, adăugând puțin mai mult ulei, dacă este necesar, și gătiți până se rumenesc, încă 1 până la 2 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ulei în tigaie între loturi, după cum este necesar.
Se servește cald, cu sos de scufundare.
Clătitele pot fi prăjite cu 2 săptămâni înainte, apoi răcite și congelate. Reîncălziți clătitele neînghețate într-un cuptor de 375 F.