Clătite albastre de porumb-afine cu unt de miere de portocale și sirop de arțar de scorțișoară

Clătite albastre de porumb-afine cu unt de miere de portocale și sirop de arțar de scorțișoară
Clatite albastre de porumb-afine cu unt de miere de portocale si sirop de artar de scortisoara ar putea fi doar masa de dimineata pe care o cautati. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 6.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1490 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 12 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână miere, sirop de arțar, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Clătite Prăjite Din Făină De Porumb + Sirop De Arțar Cu Unt De Miere, Clătite de dovleac portocaliu cu frișcă de vanilie, sirop de arțar de scorțișoară și slănină tăiată gros, și Clătite de ovăz cu mere de scorțișoară cu sirop de arțar cu unt de arahide sărat.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți tava antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă ingredientele uscate într-un castron mediu. Bateți ouăle și 1 1/2 căni de lapte într-un bol mediu până se combină, apoi amestecați untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și amestecați până când sunt combinate, apoi pliați ușor afinele. Dacă aluatul pare prea gros, adăugați o parte din laptele rămas. Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pe tavă pentru fiecare clătită. Gătiti până când fundul este maro auriu deschis, răsturnați și continuați să gătiți timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
PolonicPolonic
5
Scoateți pe o placă rezistentă la cuptor și păstrați-o caldă într-un cuptor de 200 de grade până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți 3 de persoană cu o bucată de unt de miere de portocale, sirop de arțar-scorțișoară și banane și fructe de pădure. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SiropSirop
ScorțișoarăScorțișoară
BananeBanane
Fructe De PadureFructe De Padure
PortocaliuPortocaliu
Sirop De ArțarSirop De Arțar
1
Puneți sucul de portocale într-o cratiță mică la foc mare și reduceți la 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți untul într-un bol, adăugați siropul de portocale, mierea și sarea și amestecați până se combină. Scoateți într-un ramekin mare, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
MiereMiere
SiropSirop
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
1
Încălziți siropul și scorțișoara la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
SiropSirop
2
Scoateți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră.
3
Scoateți Bețișoarele și turnați într-un ulcior mic.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 12 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista