Clatite Germane I
Reteta clatite germane I este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână lapte, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Clatite Germane, Clatite Germane, și Clatite Germane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, pregătiți aluatul de clătite amestecând făină, 2 ouă, 1/4 linguriță de sare și 1 cană de lapte.
Încălziți o tavă ușor unsă sau o tigaie medie la foc mediu.
Se toarnă aproximativ 1/8 din aluat pe tavă. Întoarceți cu o spatulă metalică când încep să se formeze bule și gătiți până se rumenesc. Repetați cu aluatul rămas, făcând 8 clătite.
Așezați sosul de mere într-un bol mediu și amestecați stafidele.
Întindeți amestecul de mere pe o parte a fiecărei clătite.
Roll clatite jeleu stil rola, și se taie în jumătate vertical. Aranjați jumătățile de clătite tăiate cu fața în jos într-un vas mediu de copt.
Într-un castron mic, amestecați oul rămas, sarea și laptele cu zahărul și migdalele.
Se toarnă amestecul peste clătite.
Puneți clătite cu unt și coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit.