Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele din Pădurea Neagră. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 823 calorii, 18g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, kirsch-ul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 4863 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, UIMITOR PĂDUREA NEAGRĂ NEGRU FASOLE NEGRESE, și Pădurea Neagră Pie.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, pudra de cacao, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă laptele, oul, untul și kirsch-ul într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Kirsch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă ingredientele umede în ingredientele uscate.
4
Încălziți o tigaie la foc mediu și topiți o notă de unt în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă 1/4 cană din amestec în tigaie și se gătește până când suprafața începe să buleze și fundul este maro auriu, aproximativ 2-3 minute.Întoarceți clătita și gătiți cealaltă parte până când fundul se rumeneste, aproximativ 1-2 minute. Repetați pentru aluatul rămas.Între timp fierbeți cireșele, zahărul, amidonul de porumb și apa la foc mediu până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.Bateți smântâna și zahărul până formează vârfuri moi.