Clatite de taitei chinezi cu sparanghel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele chinezești cu tăiței cu sparanghel. Această rețetă face 4 porții cu 528 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, sare și piper, tăiței de grâu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Supă Chineză De Tăiței De Ou, Bare De Tăiței Chinezești, și Supă Chineză De Pui-Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de apă se fierbe fidea până la al dente.
Se scurge bine. Clătiți cu apă rece până când fidea este rece.
Rupeți capetele dure ale sparanghelului și tăiați restul sulițelor în lungimi de 2 inci. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ghimbirul, sotati timp de 1 minut, asigurați-vă că nu rumeniti usturoiul.
Adăugați sparanghelul și 1/2 cană de apă. Se fierbe timp de 2 minute.
Puneți amidonul de porumb într-un bol mic de amestecare, amestecați restul de 1/2 cană de apă și vinul de orez sau sherry. Se amestecă bine.
Adăugați acest amestec, sosul de soia și fasolea neagră fermentată, dacă le folosiți, la legumele fierbinți.
Lăsați sosul să fiarbă câteva secunde, adăugați spanacul și amestecați până se ofilește.
Scoateți tigaia de pe foc
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie la foc mare. Împărțiți tăiței în patru movile și așezați movilele de tăiței în tigaia fierbinte. Aplatizați movilele în tigaie, astfel încât mai multă suprafață să se rumenească, să se reducă căldura la mediu-mare și să se prăjească prăjiturile timp de cel puțin 5 minute, până când se dezvoltă o crustă maro-aurie pe fund. Întoarceți prăjiturile și prăjiți-le timp de 3 minute
În timp ce prăjiturile cu tăiței se gătesc, reîncălziți ușor legumele și sosul.
Adăugați uleiul de susan, sarea și piperul în amestecul de legume.
Așezați prăjiturile cu tăiței pe farfurii, lingurați sosul și legumele peste și în jurul prăjiturilor și serviți.